bilder från dagen

De här bilderna sammmanfattar min dag :)

Malmö-snö :)
Malmö kan se riktigt vacker med snö :)
Tog den här bilden när jag var på väg hos min farfar och farmor.

Twilight-inget för mig

Hej! idag så såg jag på Twilight. De flesta av mina kompisar är besatta av boken. När jag frågar de vad den handlar om så säger de bara att det handlar om en vanlig tjej som blir kär i en vampyr. Sen så frågar jag vad själva mitten är ( Vad som gör den så intressant, förutom att det handlar om en par). Men de säger bara att hela boken handlar om en tjej och en vampyr.
Så jag ville ta reda på om det finns nåt mer i berättelsen än bara en kärlekshistoria. Vad är det som gör att många blir besatt av Twilight ?
Så jag såg filmen idag och jag kan säga att den var långtråkigt, bestod av meningslösa romantiska scener. Storyn höll inte helt enkelt.  Alla filmer  har en börja, en mitt och en slut. Men filmen hade en börja (en lång en , den varade i två tredje delar av filmen ) Men det verkade som om mitten och slutet var tillsammans.
Twilight är en bra exempel för att en film där storyn inte håller och man vill att den ska få många tittare så ska man ha en skådespelare som ser bra ut ( Rober patterson).  Men jag föll inte för det. För mig så är Twilight inget för mig !

Men den är i alla fall bättre en Mamma Mia! Man slippper kass musik  i Twilight. Faktiskt så var musik i Twiligth rätt så bra. Det ger jag en plus för och så hade de ibland roliga repliker :)Min kompis säger att boken är mycket bättre och att filmen inte har tagit med allt som står i boken. Det kanske är så att i boken så finns det en bättre förklaring varför så många är besatt av den, vad det är som är så intressant men Twilight.
Omn nån av er har läst boken snälla förklara exakt vad handlar Twilight om förutom om en tjej som faller för en vampyr.

Snö :)

Idag så hände det som det vanligtvis inte brukar göra i malmö. Det har snöat :)
ja det brukar inte snöa så mycket i malmö så förstårs så blir man glad när det gör det :P
Mina kompisar körde snöbollskrig, jag fotade demHär är Adnana ( Adii)  som gör en snöboll.........som hon sedan kastar på MubarkaSNÖÖÖÖÖÖÖööö !!!!Här är Adii :)Mina prickiga skor and some mobilerDär är min prickiga converse :P Och mina svarta cheap monday jeans. Hehheheh "dagens outfit" som vissa kallar det på sina bloggar.Fyra tjejer  tre mobiler 
hur kommer det sig ?

Min blåa halsduk :)

Jag stickar :) Trodde det skulle vara kul, det är ju det men har hållt på med denna här stickningen i flera månader. Man blir rätt så trött till sist.Här är halsduken jag stickar :) Det finns jättemånga hål i den. Det är så att garnet är inte tjock. Har hållt på med den i nu sex månader.Melodifestival

Hej. Meldoifestivalen drar igånt idag :)
Det har gått dåligt för Sverige på sistonde hoppas det går bättre i år.
Shirley Clamp ska vara med i första deltävlingen. Hon gör rätt så bra låtar så jag hoppas hon går till final :)


Shirley clamp


My friday

Äntligen fredag. Jag var inte i skolan idag. Fick huvudvärke. Så nu är jag istället hemma. Ska kolla på Lets dance senare i kväll. Jag har inte precis några favoriter. Jag tycker att Laila Bagge dansar bra och Morgan alling.
Tog den här bilden för några veckor sen hos min farfar och farmor. Jag gillar verkligen denhär bilden.
Thats my hand on the picture :P

Här är en annan bild på min farfars lägenhet. Det ser ut som ett spökhus.


Ryska kvinnor

ehheh min syrra ska representer Ryssland i FN rollspel i skolan.
När hon leta efter fakta i nätet hittade hon dette.hahahhaha
Det finns också för er norrmän

Je et mine syster

Var i stan med mina systrar.Här är mn storrasyrra vi är i Kappahl. Jag gillar inte deras kläder de är rätt så tantiga.This is what we ateIm the queen of the world!!!
and this is what I bought

Hägtapparatet är köpt i Åhlens det är också baskern är också köpt i Åhlens


RSS 2.0