Entré= För stort men för trångt

Hej! Ni Malmöbor har nog hört talats om den nya köpcentret Entré som invigdes nu i torsdags. Jag var där idag. Kan säga att den är väldigt stort men eftersom att det finns för många butiker så får varje butik väldigt lite utrymme. Det gör så att alting blir trångt. Det gillar inte jag.
Men det finns en affär som jag väldigt mycket gillar, nämligen " New Yorker". De har väldigt snygga streetkläder och för alla olika stilar för väldigt billigt pris. Det är nog det enda anledningen varför jag kommer besöka Entré.


Det var väldigt många människor idag som besökte Entre idag. Lazee  uppträdde men jag missade honom :( dock så var jag i köpcentret men man jag kunde inte komma till den delen där han uppträdde  för att det var för många folk :( :(
Det har också en fotogalleria ( om man nu säger så :S) där de lägger upp bilder som mediagymnasiet har tagit. Ganska coolt.Så här det utanför andra delen av Entré  ut.

Redovisning

Idag så hade jag redovisning i Teknik. Jag Redovisade om Animationens historia. Allt material skulle få plats i en skokartong.
Så här såg skokartongen ut :)


: DHeheh hittade den här, när jag var bakom skolans scen. I sexan skrev jag en pjäs som sattes upp.
Den här grejen var förstås med :D
Så många minnen :)

Malmo tour

Var för några dagar sen ut med min syster så här såg det utVi promenerade till sist. Det är min syster på bilden.
Min paraply gick sönder uder  promenaden :(. Jag kan inte dumpa den. Har så många minnen med denDet här kan man se i MalmöDet här är Malmös bästa gatumusikant. :).Vi åt i Subway. Vi var de enda där.

Dogville

ilördags såg jag en film i kanal två-.
Kan säga att det är en klock ren film. den heter Dogville. Det handlar om en tjej som flyr från maffian, hon hamnar i en liten stad med lite invånare. De utsätts hon för många otrevligheter. Men hon kan inte fly för att då hittar maffian henne. Den utspelar sig i 1930 talet i USA. Det är en mycket anyliserad film.

Det är med Nickole Kidman, Stellan skarsgård m.m
Det är en dansk film ( dansk regissör). Hela filmen utspelar sg i en scen. Riktigt coolt.


RSS 2.0